Rozprávkové Lednice a Valtice s degustáciou vína

Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1305160
Cena od: 36 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

18.05.2024 1 deň Last Minute 36 € +0 € autobusová
05.10.2024 1 deň First Minute 36 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:

Zažite krásny výlet plný romantiky, histórie a prírody. Vydajte sa do prekrásnych Ledníc a vinárskeho mestečka Valtice, kde na vás čaká bohatý program. Na svoje si prídu nielen rodiny s deťmi, ale taktiež zaľúbené páry...
Môžete navštíviť prepychový zámok, poprechádzať sa po záhradách vôní a farieb, povoziť sa na koči po rozsiahlom areáli,  alebo vyjsť na vyhliadkovú vežu Minaretu a vychutnať si nádherný výhľad na okolie...
Rozsiahly Lednický areál plný francúzskych záhrad, rybníkov a jazierok má naozaj čo ponúknuť. Zámok v Ledniciach fascinuje svojim prepychom dodnes.
Ohromia vás prepychové reprezentačné miestnosti, obytné priestory kniežacej rodiny, mramorové kúpeľne, drevené schodisko v knižnici – vyrezané z jedného kusu dreva, africký a čínsky kabinet s trofejami z ciest po Afrike a Ázii a množstvo iných zaujímavostí pri prehliadke zámku. 
Neskôr sa presuniete do  vinohradníckeho mestečka Valtice, kde sa vám naskytne možnosť prehliadnuť si zámok a taktiež sa zúčastniť ochutnávky dobrého kvalitného valtického vína.
Navštívte s nami jednu z najatraktívnejších a najnavštevovanejších lokalít v Čechách. Počas októbrového termínu prebieha vo Valticiach obľúbená akcia - valtické vinobranie, ktoré je sprevádzané hudbou a sprievodnými akciami.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd. 

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň


vstup do zámku v Ledniciach  - reprezentačné sály 190 Kč /osoba, 130 Kč / deti od 6-18 rokov, seniori nad 65 rokov, súkromné apartmány 150 Kč / dospelá  osoba, 110 Kč / deti od 6-18 rokov, seniori nad 65 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
vstup do zámku vo Valticiach 180 Kč / dospelá osba, 130 Kč / seniori nad 65 rokov, deti od 6 do 18 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
minaret 60 Kč / dospelá osoba, 40 Kč / deti od 6- 18 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
degustácia vína v zámockom sklepe ( 5 vzoriek vína ) - 100 Kč / osoba
V zámkoch nie je možné platiť s eurami, je potrebné zameniť si peniaze na české koruny.


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »