Rezidencia Campolongo

Typ E1 (© Residence Campolongo - Arraba - Sella Ronda) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk (© Residence Campolongo - Arraba - Sella Ronda) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk
Destinácia: Taliansko, Trentino-Alto Adige, Sella Ronda
Kód zájazdu: 1302601
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Campolongo

domáce zviera herňa gril, ohnisko lyžiareň, úschovňa lyží jacuzzi, vírivka sauna wellness, spa parkovisko detská postieľka fitness centrum internet, WiFi
Vzdialenosť od zjazdovky: 800 m

Poloha:
Príjemná rezidencia priamo na okruhu Sella Ronda, v pokojnej časti uprostred prírody, skoro na samote.
Rezidencia je vzdialená od lanoviek 800 m, ale dopravíte sa tam veľmi pohodlne minibusom, ktorý vás tam odvezie vždy na požiadanie priamo z rezidencie. Navyše je tu možný návrat k rezidencii na lyžiach.

Vybavenosť a služby:
Vybavenosť
Recepcia, spoločenské priestory s krbom, herňa, Wifi
Telocvičňa, wellness (sauna, parná sauna, whirpool)
Parkovisko vonkajšie, garáž, lyžiareň,


Popis ubytovaní:
Rezidencia pozostáva z 81 apartmánov. V ponuke je viacero typov a riešení. Apartmány sú pohodlné, priestranné.
V cenníku sú uvedené: 
Štúdio 2 pre 2 osoby"A" (MONO 2) pre 2 osoby+ 2 prístelky: cca 22 m2, jednopriestorový byt s kuchynským kútom, rozkladacím dvojlôžkovým gaučom a poschodovou posteľou, kúpeľňou so sprchou a WC, balkón.
Štúdio 4 pre 4-6 osôb "C" (MONO 4) pre 4 osoby + 2 prístelky: 36 m2, jednopriestorový byt s obývacou časťou s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom a kuchynským kútom, výklenkom s 2 poschodovými posteľami, kúpeľňou so sprchovacím kútom a balkónom.
Apartmán 4 pre 4-6 osôb "H" (BILO 4) pre 4 osoby + 2 prístelky: 45 m2, dvojpriestorový byt s obývacou časťou s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom a kuchynským kútom, spálňou s manželskou posteľou a výklenkom s poschodovou posteľou, 2 kúpeľňami so sprchovacím kútom, balkón.
Apartmán 6 pre 6-8 osôb "F" (QUADRI 6) pre 6 osôb + 2 prístelky: 80 m2, štvorpriestorový byt, prízemie s poschodovou posteľou a kúpeľňou, na poschodí s kuchynským kútom a obývacou miestnosťou s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, spálňa s poschodovou posteľou a ďalšia s manželskou posteľou, kúpeľňa so sprchovacím kútom, 2 balkóny.
V rezidencii sú aj iné typy apartmánov, ceny na vyžiadanie:
"B" (MONO 3) pre 3 osoby + 1 prístelka: 27 m2, jednopriestorový byt s kuchynským kútom, rozkladacím dvojlôžkovým gaučom a poschodovou posteľou, kúpeľňou so sprchou a WC, balkón.
"H1" (BILO 4) pre 4 osoby + 2 prístelky: 50 m2, dvojpriestorový byt s obývacou časťou s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom a kuchynským kútom, na poschodí: kúpeľňa so sprchovacím kútom, spálňa s 2 poschodovými posteľami, balkón.
"D" (TRILO 4) pre 4 osoby + 2-3 prístelky: 50 m2, trojpriestorový byt na 2 poschodiach, na poschodí s 2 spálňami s poschodovými posteľami a jednou kúpeľňou so sprchou a balkónom; prízemie s obývacou časťou s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby a kuchynským kútom.
"D1" (TRILO 4) pre 4 osoby + 2 prístelky: 55 m2, trojpriestorový byt s 2 dvojlôžkovými spálňami, obývacím priestorom s kuchyňou, výklenkom s poschodovou posteľou, 2 kúpeľňami so sprchovacím kútom a 2 balkónmi.
"E1" (TRILO 4) pre 4 osoby + 2-3 prístelky: 50 m2, trojpriestorový byt s obývacou časťou s kuchyňou a rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, spálňou s 2 samostatnými lôžkami a ďalšou spálňou s poschodovou posteľou, kúpeľňa so sprchou a balkónom.
"E2" (TRILO 5) pre 5 osôb + 3 prístelky: 65 m2, trojpriestorový byt s obývacím priestorom s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom, kuchynským kútom, kúpeľňou so sprchovacím kútom a balkónom. Na poschodí dvojlôžková spálňa, ďalšia spálňa s 2 poschodovými posteľami, 2 kúpeľne, balkón.
"G" (QUADRI 9) pre 9 osôb + 4 prístelky: 105 m2, štvorpriestorový byt, prízemie vchod a izba s 3 poschodovými posteľami, na poschodí obývacia izba s rozkladacím dvojlôžkovým gaučom a kuchynským kútom, kúpeľňa so sprchou, na treťom poschodí: 2 dvojlôžkové spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom a vaňou, ďalšia izba s 2 samostatnými lôžkami, balkón na každom poschodí.
Cena apartmánu platí pre uvedený počet osôb. Osoby na prístelkách sa počítajú naviac (prístelky sú plnohodnotné postele vhodné aj pre dospelé osoby).

Stravovanie:
Vlastné
Za príplatok možné raňajky 10 € /osoba


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchod 16-22 hod., odchod do 10 hod.)
Posteľná bielizeň a uteráky, záverečné upratovanie (kuchynský kút musí klient upratať sám), spotreba energií
Využívanie wellness, spoločenských priestorov, herne
Wifi
Vonkajšie parkovanie


Služby za povinný príplatok
Pobytová taxa
Služby za nepovinný príplatok
Detská postieľka 
Malé domáce zviera 
Parkovanie v garáži 
Raňajky 10 € /osoba /deň


vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »