Patagónia, Ohňová zem

Začíname v hlavnom meste Santiago de Chile. Prekvapí Vás tu európska atmosféra. foto: archív BUBO /uploads/covery_2019/patagonia.jpg Čo si najviac vážime je to, že máme v našej krásnej malej krajine v ponuke zájazd s takou vysokou úr A bezpečnosť? Absolútna. Naozaj nie je čo riešiť. Ide o najbezpečnejšiu časť Latinskej Ameriky. Bezp Patagónia je oblasť na juhu Južnej Ameriky, ktorá oplýva neskutočnou krásou. No základ je, že teraz Vo vinárstve Concha y Toro sa zaľúbime do diabolsky dobrého vína. Plaza de Armas. Vitajte v Chile! foto: archív BUBO BUBO sprievodca v akcii...počúvame životný príbeh Nerudu. foto: Daniela Mihaldová - BUBO A zároveň ochutnáme vynikajúci stejk a vínko. Gurmánske zážitky od prvého dňa. foto: Ľubor Kučera- B Farebné Valparaiso je prezývané aj Perla Pacifiku alebo San Francisco Chile. 
foto: Ľubor Kučera Potom preletíme do Punta Arenas - pomerne veterné mesto. Ak si všimnete laná zavesené okolo budov, s Výlet na ostrov Isla Magdalena – k hniezdisku 150 tisíc tučniakov magellanských.
foto: Jozef Zelizná Sme tu. Vitajte v najkrajšom národnom parku Chile, v Torres del Paine
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Belasé jazerá a mohutné hory, Chile. V rozsiahlom národnom parku poznáme miesta, kam sa postaviť pre Keď sa o ne jemne oprie slnko, poviete si, že ste v živote videli len málo krajších scenérií. 
foto: Z prémiového hotela je neuveriteľný výhľad na masív Torres del Paine. Fotografia je z izby kategórie Nadčasový luxus v Rio Seranno. Farby príjemne ladia. Fotografia je z izby superior. foto: archív - B Usaďte sa a vychutnajte si ten fantastický výhľad z prémiového hotela s dobrou kávičkou v ruke alebo Možnosť doobjednať si hotel RIO SERRANNO je pri prihlasovaní sa na zájazd. foto: Jozef Zeliznák - BU Východ slnka odfotený priamo z prémiového hotela Rio Serrano. Odporúčame privstať si.
foto: Mirka Ze Pred hotelom sa nám preháňajú kone.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Ak nechcete Vyskočte do sedla aj vy. Je to skvelé.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Cestou pravdepodobne stretneme aj roztomilé guanaká.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Celodenný trek k vežiam, ktorý máme pripravený tak, aby ste ho zvládli. Ide o najkrajšiu túru Amerik Najjužnejšie výbežky Ánd. Skutočne prekrásne. Sme tu dlhšie a tak je skutočne veľká šanca vidieť hor Túra k najkrajšiemu výhľadu v Chile. foto: Mirka Zelizňáková - BUBO Túto túru pripravil pre Vás riaditeľ BUBO tak, aby ste ju zvládli.. Náš transfer nás celý čas čaká. Nevieme sa vynadívať. Tunajšie hory sú skvostom prírody. foto: Daniela Snováková - BUBO Najznámejším jedlom Patagónie však nie je steak ale jahňacie - Cordero Patagonico. Naše odporúčané r Sme v najväčšom Národnom parku Argentíny v  Los Glaciares. foto: Daniela Snováková - BUBO Úžasný ľadovec Perito Moreno. foto: Daniela Snováková - BUBO Predstavte si, že sa ľad rozmerov 12-poschodového paneláku odtrhne a padne pod vami do najväčšieho j Definícia ľadovej modrej. Nad vodou je 70 metrov ľadu, pod vodou 2x toľko
foto: Jozef Zeliznák - BUB Okrem klasického výhľadu vám ponúkneme viac. Loďkou sa prevezieme až priamo k ľadovcu, obujeme si ma Na záver si nalejeme 12-ročnú whisky s 300 - ročným ľadom nasekaným priamo z ľadovca. foto: Ľuboš Fe Tu sa nám bude ťažko hľadať ten najlepší zážitok. Každý deň úsmev na perách. foto: Ľuboš Fellner - B Do Južnej Ameriky sa chodí kvôli Machu Picchu, kvôli Rio de Janeiro a kvôli tomuto. Fantastická prír Ideme ešte južnejšie. Ohňová zem a tučniaky.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Najjužnejšie mesto sveta, Ushuaia.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Ako ďaleko sme od Antarktídy? Oveľa bližšie než z Nového Zélandu či z Mysu Dobrej Nádeje
foto: Ľuboš Nóri tvrdia, že ich krajina je najkrajšia na svete. No zrejme neboli v Patagónii. foto: Ľuboš Fellne Večer odporúčame ochutnať preslávené kraby. Už ste niekedy ulovili takúto fotografiu? foto: Ľuboš Fe Najlepšie kraby na planéte dostanete v Kirkenese v Nórsku, na Aljaške, na japonskom Hokaide, ale úpl Nevynechajte možnosť ochutnať niektoré z regionálnych vín. Výber je bohatý.
foto: Ľuboš Fellner – BU S našimi partnermi v krajine máme dlhoročné skúsenosti a vždy sa na BUBO klientov veľmi tešia. foto: Na výlete v prírode Ohňovej Zeme. Na týchto terénnych autách vstúpime tam, kam sa dostane  minimum t Kto nevidel patagónsky les, nežil na tejto planéte. Toľko krásy! Toto sa oplatí vidieť. foto: Daniel Najjužnejšie položené golfové ihrisko na svete je v Ushuaia. Oči by jedli. Vysoká kvalita jedla. Nie je čo riešiť. Na tomto zájazde chutí všetko. foto: Ľuboš Fel Víta nás farebné Buenos Aires.
foto: Katarína Líšková – BUBO Skulptúra Floralis Genéricathe. Podľa jej tvorcu Eduarda Catalana „je syntézou všetkých kvetov a zár Kníhkupectvo El Ateneo v budove historického divadla. S BUBO uvidíte aj tie menej známe miesta. foto Farebná proletárska štvrť La Boca. foto: Daniela Snováková - BUBO Kto je slávnejší? František, Maradona či Messi?
foto: archív BUBO Zavŕšte cestu šťavnatým stejkom a pohárom malbeku.
foto: Katarína Líšková – BUBO Maté z listov cezmíny paraguajskej. Má plnú horkú chuť povzbudí, podobne ako káva alebo čaj. 
foto: V rytme tanga...
foto: Katarína Líšková – BUBO Moderné Puerto Madero v hlavnom meste Argentíny.
foto: archív BUBO Pôsobivý Palác argentínskeho Národného kongresu.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Prekrásna Plaza de Mayo.
foto: Katarína Líšková – BUBO Ružový palác ako sídlo prezidenta. foto: Daniela Snováková - BUBO Mauzóleum generála José de San Martína, jedného z najvýznamnejších latinsko-amerických vodcov boja z Budova ministerstva zdravotníctva s podobizňou Evy Peron.
foto: Katarína Líšková – BUBO Nevynecháme ani najznámejší cintorín, na ktorom odpočíva aj Evita Perón, Recoleta. Niečo podobné ste Spoločne sme objavili ďalší úžasný kus našej Zeme.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333126
Cena od: 5 895 €
Príplatky od: 942 €
Doprava: letecká
Termín: 29.11.2024 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309401

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Santiago de Chile Typ ubytovania:
Čile, Santiago Metropolitný región, Santiago
Punta Arenas
Čile, Magallanes, Punta Arenas
Buenos Aires
Argentína, Buenos Aires
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Destinácie

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »