Najkrajšie adventné trhy v Nemecku

Destinácia: Nemecko
Kód zájazdu: 1325257
Cena od: 781,10 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Advent

Výber termínu

04.12.2024 5 dní First Minute 781,10 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
5- dňový autobusový zájazd

1. deň:
V ranných hodinách sa vydáme z Bratislavy, cez Rakúsko, na našu cestu do Nemecka. V popoludňajších hodinách prídeme do Drážďan, kde nás čakákrátka prehliadka centra mesta a návšteva najkrajšej mliekarne na svete Pfunds Molkerei. Tento deň si nenecháme ujsť úžasnú atmosféru Vianoca ochutnáme dobroty na štyroch slávnych vianočných trhoch – Tradičný (prikostole Frauenkirche), Stredoveký (v Stallhofe), Romantický (na zámku) a tennajznámejší a najstarší v Nemecku od roku 1434, Vianočkový.

2. deň:
Deň začneme návštevou jednej z popredných barokových pamiatok, palác Zwinger. V tomto predvianočnom období nemôžeme vynechaťrozprávkový Popoluškin zámok v Moritzburgu. Nemusíme sa obávať, ostanenám čas i na ochutnanie dobrôt na vianočných trhoch. Posilnení sapresunieme do Lipska, kde si užijeme prehliadku mesta a zažijeme atmosférudruhých najstarších trhov v Nemecku s najväčším Adventným kalendárom na svete (zapísaným v Guinessovej knihe rekordov).

3. deň:
Svoje brány nám otvorí starobylý Aachen. Nevynecháme návštevu Mestskej radnice a chrámu s hrobom Karola Veľkého. Neobídeme aninajväčšie vianočné trhy v Nemecku v Kolíne nad Rýnom. Prehliadneme siKolínsky dóm a trhy v prístave pri Múzeu čokolády. Deň zakončíme návštevoudruhých najväčších trhov Nemecka v Dortmunde (s približne 300 stánkamia najväčším vianočným stromčekom).

4. deň:
Dnes navštívime najväčší futbalový štadión v Nemecku, Signal Iduna Park,na ktorom hráva svoje domáce stretnutia miestna Borussia. Presunieme sado Norimbergu, kde počas podvečernej prehliadky centra mesta a návštevounajkrajších a najslávnejších nemeckých adventných trhov nasajeme atmosféruVianoc plnými dúškami.

5. deň:
Po raňajkách prehliadka Múzea glóbusov, Norimberského hradu a budovy Norimberského procesu. Okolo obeda odchod cezRakúsko na Slovensko s príchodom vovečerných hodinách.

Ubytovanie:
4 x v hoteli 3*

Poznámka:
V cene 4x raňajky

Celková cena zahŕňa:
Dopravu autokarom. 4x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Sprievodcu CK SATUR. 

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie. 

vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »