Hongkong, Macao a Bali all inclusive

/uploads/usr/10937/samo_klc_hk_img_0172-61.jpg Najslávnejší pohľad na Hong Kong nájdeme na preslávenej vyhliadke Victoria Peak. 
 foto: Adam Záhors Vyhliadka na Victoria Peak je krásna či už si ju pozrieme cez deň, alebo v noci. foto: Martin Šimko Jednu z najznámejších panorám planéty si vychutnáme aj priamo z Viktóriinho prístavu a priľahlej Pro Vstup na trh s domácimi vtákmi umiestnený v štylizovanej čínskej záhrade. foto: Samuel Klč - BUBO Nenechajte si ujsť možnosť ubytovať sa v najvyššie položenom hoteli na svete v The Ritz Carlton Hong Ak hľadáte osobité a jedinečné hotely, ktoré Vám spríjemňujú pobyt na zájazde, a zároveň vo Vás vyvo Hong Kong - vertikálne mesto. Väčšina obyvateľov žije, alebo pracuje nad 14tym poschodím. foto: Adam Bazén na vrchole Hongkongu. Vyššie sa už ísť nedá- Všetko v Hong Kongu ide do výšky - ešte aj električky sú poschodové. foto: Samuel Klč - BUBO Koloniálne časy Hong Kongu nám dodnes pripomínajú taxíky a šoférovanie po ľavej strane. foto: Samuel Mystickú atmosféru a tradíciu vieme precítiť priamo v srdci moderného Hong Kongu v chráme Man Mo. fo Dodnes sa tu uctievajú starobylé taoistické božstvá. foto: Samuel Klč - BUBO Podobne ako pred sto rokmi aj dnes, veriaci v Hong Kongu píšu svoje želania a priania na červené ští Priamo pred chrámom Man Mo si môžete urobiť fotografiu s rikšou ako vystrihnutou z prvej polovice 20 Navštívime rôzne trhoviská Hong Kongu - hračky, suveníry, domáce zvieratá, kvety, alebo vtáky, každý V štvrti Shung Wan nájdeme povestné trhy so sušenými morskými plodmi. foto: Samuel Klč - BUBO Priamo na ulici tu nájdeme aj smutne známy obchod so žraločími plutvami. foto: Samuel Klč - BUBO Obľúbeným miestom fotografov je známy kvetový trh v štvrti Mong Kok. foto: Samuel Klč - BUBO Nočné trhy Hong Kongu sú známe po celom svete. foto: Adam Záhorský - BUBO Hong Kong to nie sú len mrakodrapy a obchodné štvrte, ale aj úchvatné obytné štvrte s panelákmi o kt Keď prechádzate ulicami obytných štvrtí tak sa cítite akoby ste boli v úplne inom svete. foto: Samue Hong Kong v kocke - výškové budovy medzi ktoré málokedy zasvieti slnko, britský koloniálny odkaz a č Únik z ruchu veľkomesta nám poskytne výlet na Veľkého Budhu. foto: Samuel Klč - BUBO Keď ste v areáli Veľkého Budhu tak máte pocit, že nemôžete byť stále v tom istom meste. foto: Samuel Zapálite vonné tyčinky a pripojíte sa k miestnym veriacim? foto: Samuel Klč - BUBO Najtradičnejším jedlom južnej Číny sú plnené knedlíčky Dim Sum. foto: Archív BUBO Macao spoznáme ako mesto viacerých tvárí. foto: Archív BUBO Koloniálna pevnosť a obrovské kasíno, dve tváre Macau na jednej fotografii. foto: Adam Záhorský - BU Najväčšie kasíno Macau je gigantický komplex Venetian, ktorý v sebe skrýva najväčšie kasíno nie len Vo Venetian nájdeme všeličo, napríklad aj ich vlastnú miniatúru Benátok. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Macao je mesto, kde sa oplatí  stráviť čas prechádzkami po rôznych jeho zákutiach. 
 foto: Martin Ši V bočných uličkách metropoly hazardu sa európsky a čínsky kultúrny vplyv mieša do exotického kokteil Hlavné námestie Macaa, Largo do Senado, je ale na prvý pohľad portugalské. foto: Archív BUBO Tradičná portugalská dlažba azulejos v centre Macaa kontrastuje s čínskou kultúrou všade okolo nás. Nakoniec je ale Macao predsa len čínske mesto, spoznáme to napríklad v jeho taoistických chrámoch. f Vitajte na Bali v Indonézii. foto: Ľuboš Fellner - BUBO foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sol room v hoteli Sol Beach house Benoa by Melia, Váš all inclusive rezort v základnej cene zájazdu Ak si chcete záver zájazdu užiť vo veľkolepom a luxusom štýle máme tu pre vás špeciálnu ponuku. foto Záver zájazdu môžete poňať aktívne. Vystúpite skoro ráno na vrchol sopky? Všade v tejto exotike beha Golf si na tomto zájazde viete zahrať v Hong Kongu aj na Bali. Národné golfové ihrisko je na Nusa Du The Ritz Carlton je hotelová sieť, ktorá ponúka to najlepšie, čo hotely dokážu dať. foto: The Ritz C Stravovanie v Ritz Carlton. Izby sú vybavené najmodernejšou technikou a súkromnou terasou. Vaša izba typu Sawangan Junior Suite Taktiež luxusnou kúpeľňou so značkovou kozmetikou jednoducho všetko, čo očakávate od špičkového exkl Vychutnajte si SPA s tými najlepšími balijskými procedúrami a masážami. foto: The Ritz Carlton Bali foto: Ľuboš Fellner - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333100
Cena od: 3 860 €
Príplatky od: 527 €
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Kombinované pobyty

Výber termínu

18.05.2024 12 dní Last Minute 4 439 € +527 € odlet: Viedeň letecká
07.06.2024 12 dní First Minute 3 860 € +527 € odlet: Viedeň letecká
27.06.2024 12 dní First Minute 3 860 € +527 € odlet: Viedeň letecká
14.07.2024 12 dní First Minute 4 285 € +527 € odlet: Viedeň letecká
02.08.2024 12 dní First Minute 4 285 € +527 € odlet: Viedeň letecká
19.08.2024 12 dní First Minute 4 285 € +527 € odlet: Viedeň letecká
07.09.2024 12 dní First Minute 3 860 € +527 € odlet: Viedeň letecká
27.09.2024 12 dní First Minute 3 860 € +527 € odlet: Viedeň letecká
15.10.2024 12 dní First Minute 3 860 € +527 € odlet: Viedeň letecká
01.11.2024 12 dní First Minute 3 960 € +527 € odlet: Viedeň letecká
11.01.2025 12 dní First Minute 4 150 € +527 € odlet: Viedeň letecká
08.02.2025 12 dní First Minute 4 150 € +527 € odlet: Viedeň letecká
22.02.2025 12 dní First Minute 4 150 € +527 € odlet: Viedeň letecká
28.02.2025 12 dní First Minute 4 150 € +527 € odlet: Viedeň letecká
15.03.2025 12 dní First Minute 4 150 € +527 € odlet: Viedeň letecká
23.03.2025 12 dní First Minute 4 150 € +527 € odlet: Viedeň letecká
09.04.2025 12 dní First Minute 4 150 € +527 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Intenzívna cesta pre zaneprázdnených ľudí, ktorí chcú spojiť poznanie so zaslúženým relaxom. Európsky "prišelci" do Číny a najkrajší ostrov Indonézie. Zahrajte si v Macao, pozrite legendárny Hongkong a na konci sa prejdete po pláži. Kombinácia, ktorej sa ťažko odoláva.

1. deň:
Príjemný let do Hongkongu.

2. deň:
Prílet do Hongkongu. Sme v Číne, ale takej, ako si ju vytvorili Briti. Transfer z letisko do hotela- z najväčšieho hongkonského ostrova na „pevninu“. Prechádzka po najživšej tepne Hongkongu k Promenáde hviezd so svetoznámym výhľadom na panorámu hongkonských mrakodrapov. Najväčšia zbierka feng šuej mrakodrapov na svete. Kedy je mesto najkrajšie zistíme hneď v prvý večer.

3. deň:
Celodenná prehliadka Hongkongu, bývalej britskej kolónie. Medzi top atrakcie Hongkongu patrí Hviezdny trajekt, ktorým sa preplavíme na ostrov Hongkong. Za sedem minút sme obklopení modernými budovami, medzi ktorými premáva historická lanovka na slávny Victoria Peak. Ceny pozemkov v tejto lokalite patria k najdrahším nielen v rámci krajiny, ale celej Ázie. Nezabudnuteľné zábery si spravíme v najlukratívnejšej štvrti celej Číny- výhľady, na ktoré nezabudnete, Hongkong ako na dlani. Hongkong je najmä o výhľadoch- iné zažijeme cestou hore, a ďalšie cestou dole. Lanovku vymeníme za ďalší z jedinečných dopravných prostriedkov bežných obyvateľov veľkomesta- britská dvojposchodová električka, a hneď k tomu eskalátor, ktorý nás prevedie obľúbenou reštauračnou štvrťou Soho k barovej uličke Lai Kwai Fong. Toto v Číne nezažijeme, iba tu. Vysvietená Nathan Road a najvyšší bar na svete? Dokonalá kombinácia ázijskej exotiky a britskej elegancie.

4. deň:
CELODENNÝ FAKULTATÍVNY VÝLET do Macaa. Pozrieme sa na miesta, kde vstúpila prvá európska noha v 16.storočí. Sme na začiatku objavovania veľkej Číny, a Macao je tým správnym miesto. Na chvíľku zaváhame, všetko také európske. Aomen, ako Číňania nazývajú prvú európsku usadlosť a portugalskú kolóniu na nás dýcha stredomorskou atmosférou v kombinácii s vôňami kantonskej kuchyne a portugalských koláčikov. Cafe e nata na nás kričí z každého rohu. Staré uličky (UNESCO) ako vystrihnuté z Lisabonu sa striedajú s čínskymi obchodíkmi. Vystúpime na najvyššie miesta Macaa a z portugalskej pevnosti obdivujeme výhľady na ostrov. Cestou nás čakajú ruiny kostola Sv. Pavla, ktoré sa právom pokladajú za jednu z najkrajších ukážok kresťanskej architektúry v Ázii. Cez deň história, v noci zábava. Večerné Macao odkrýva svoju ďalšiu tvár nepochybného globálneho epicentra hazardného priemyslu. Rozprávkové kasína, vysvietené časti Coloane a Taipa a portugalské reštaurácie. Casino Venetian – najväčšie kasíno sveta (51000 štvorcových metrov) a šiesta najväčšia budova našej planéty je neprehliadnuteľným dôkazom, že Hongkong znamená biznis, ale Macao zábavu. Klienti, ktorí si tento fakutatívny program nezaplatili, majú voľný program v Hongkongu.

5. deň:
Hongkong nie je len mesto mrakodrapov a rušných biznis centier. Jeho ďalšiu podobu spoločne objavíme na jednom z niekoľko desiatok okolitých ostrovov. Zelený ostrov Lantau je najväčším spomedzi nich. Tieto „pľúca Hongkongu“ sú zároveň dôležitým pútnickým budhistickým miestom. Pre záujemcov organizujeme výlet k najväčšej spirituálnej atrakcii, žehnajúcej bronzovej soche Budhu. Spolu s pútnikmi z celej Číny vystúpime po schodoch na horu k budhistickému múzeu, v ktorom je ukrytý pozostatok Budhu o veľkosti zrnka ryže, ktorý dostali Hongkončania ako darček od budhistov zo Srí Lanky. Toto živé pútnické miesto Vás strhne odľahlou meditačnou atmosférou, tak odlišnou od rušného centra dostupného metrom i autobusom. Náš prvý stret s čínskym budhizmom nám poskytuje priestor v pokojnej atmosfére vysvetliť si odlišnosti od iných vetiev budhizmu. Zároveň si povieme, v čom je 26 m vysoká socha Budhu jedinečnou oproti iným žehnajúcim sochám v Číne. Nebudeme obdivovať len budhistický chrám a sochy bodhisatvov, ale aj tropickú prírodu, nádherné výhľady na Perlovú zátoku z lanovky.

6. deň:
Opúšťame ruch veľkomesta a z tieňa mrakodrapov sa presunieme pod palmy na našu balijskú pláž. Let Hongkong - Denpasar trvá rovných 5 hodín a potom nás čaká už iba relax na ostrove bohov. V základnej cene zájazdu je ubytovanie 4* hoteli. Hotel SOL BEACH HOUSE BENOA all inclusive stravovanie Veľmi príjemný 4* hotel, ktorý znesie tie prísnejšie kritériá tejto hotelovej kategórie. Hotel je z letiska vzdialený len necelých 35 minút jazdy autom a leží na krásnej pláži Tanjung Benoa. Okolie hotela je nádhernou tropickou záhradou a k dispozícii okrem mora a pláže sú aj dva bazény. Izby sú štandardne vybavené klimatizáciou, trezorom, kúpeľňou, minibarom, fénom. V cene ubytovania máte stravovanie blue all inclusive, ktoré zahŕňa miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a plnú penziu. Hotel je určený nenáročným klientom, ktorí sa chcú zabaviť a oddýchnuť si za dobrú cenu. Ak si chcete zlepšiť úroveň ubytovania tak Vám odporúčame využiť službu CK Prémium a ubytovanie v hoteli The Ritz Carlton.

7. deň:
Relax na nádhernom indonézskom ostrove Bali v hoteli podľa Vášho výberu.

8. deň:
Relax na nádhernom indonézskom ostrove Bali v hoteli podľa Vášho výberu.

9. deň:
Relax na nádhernom indonézskom ostrove Bali v hoteli podľa Vášho výberu.

10. deň:
Relax na nádhernom indonézskom ostrove Bali v hoteli podľa Vášho výberu.

11. deň:
Rozlúčka s plážou a relaxom a v poobedňajších hodinách odlet domov.

12. deň:
Prílet domov a zdieľanie zážitkov s blízkymi.
vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Destinácie

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »