Rezidencia Leopardi

Destinácia: Taliansko, Abruzzo, Alba Adriatica
Kód zájazdu: 1056274
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Leopardi

TV domáce zviera parkovisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od pláže: 250 m

Nová moderná rezidencia sa nachádza v kľudnej ulici, 250 m od pláže a 200 m od centrálnej ulice, ktorá vedie k moru. V rezidencii je výťah a má privátne parkovisko.

UBYTOVANIE: Apartmány sú veľmi dobre zariadené so všetkým komfortom: TV, práčka, klimatizácia.

Studio pre 2 osoby s možnosťou prístelky - obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa, balkón.

Bilokal pre 2 osoby s možnosťou prístelky - spálňa s manželským lôžkom, obývačka s kuchynským kútom, kúpeľňa, balkón.

Bilokal pre 2-4 osoby s možnosťou prístelky - spálňa s manželským lôžkom, obývačka s rozkladacím 2-lôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa, balkón.

Trilokal pre 4 - 6 osôb s možnosťou prístelky - spálňa s manželskou posteľou, spálňa s 2 lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa a balkón.

STRAVOVANIE: individuálne

 

Pláž strediska Alba Adriatica je jednou z najkrajších na pobreží kraja Abruzzo. Piesok je charakteristický svojou striebornou farbou a piesočná pláž je dlhá cez 3 km a široká v niektorých miestach aj  100 m. Vstup do mora je postupný a veľmi vhodný aj pre malé deti. Pešia promenáda pozdĺž mora je tiež 3 km dlhá a je to oáza plná paliem, oleandrov a píniových hájov. Pozdĺž pešej promenády vedie aj cyklistická cesta, kde je možné praktizovať jazdu na bicykli alebo kolieskových korčuliach. Vo večerných hodinách sa pešia promenáda stane miestom spoločenských a kultúrnych podujatí, s príjemným posedením a počúvaním hudby v miestnych baroch, zmrzlinárňach či pizzeriách. Nechýba tu ani príležitosť k tancu od klasickej polky po disco a latinsko-americké tance. Cyklistická cesta je bez prerušenia napojená v južnej časti mesta na cyklistickú trasu a pešiu promenádu ??strediska Tortoreto Lido a v severnej časti na pešiu a cyklistickú promenádu stredísk Villa Rosa a Martinsicuro, v celkovej dĺžke 15 km.

vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »