Plavby pre naturistov - Opatija

Destinácia: Chorvátsko
Kód zájazdu: 1056200
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Plavby
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

parkovisko
Ak chcete spoznať najkrajšie zákutia členitého a mnohotvárneho pobrežia  Jadranu, plavba loďou je tá najsprávnejšia voľba. Objavovanie nových miest s prekvapujúcou pestrosťou prírody a krajiny, bezprostredný kontakt s morom a jeho zákutiami, intenzívnejšie zážitky, romantika námorníckeho života, to všetko zažijete počas týždňovej plavby. Lode kategórie A majú kapacitu 22 až 32 osôb, ubytovanie je v 2-lôžkových kajutách so sprchou a WC, strava sa podáva v lodnom salóne, veľká paluba s ležadlami je výborným miestom na opaľovanie a oddych. Počas plavby 3 – 4 hodiny denne sa dostanete každý deň na iné miesto, do inej zátoky, na odľahlé pláže, kde si môžete vychutnať slnenie či kúpanie v krištáľovo čistom mori. Večer loď zakotví v prístave – to je príležitosť na spoznanie mestečiek a prístavov na ostrovoch aj na pevnine – ich zaujímavostí, pamiatok, ale aj zábavy a nočného života. 

PRE NATURISTOV
Pre naturistov sú vyhradené 4 termíny s trasami plavby z Opatije a zo Splitu. V rámci týždennej plavby je množstvo príležitostí na slnenie na palube lode, kúpanie v zátokách a na ostrovoch v štýle nudizmu. V čase kot. venia lode v prístave a a počas podávania jedál sa vyžaduje oblečenie.

VYBAVENIE
lode kategórie A pre 22 až 32 osôb, lodný salón s klimatizáciou, paluba na opaľovanie, parkovanie auta za poplatok

UBYTOVANIE
2-lôžkové kajuty so sprchou a WC v podpalubí alebo na palube, lôžka sú väčšinou nad sebou, prístelka na vyžiadanie.

STRAVOVANIE
polpenzia – raňajky rozšírené kontinentálne, obed 3-chodové menu. Možnosť doobjednať večere pri minimálnom počte 10 osôb
vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »