Londýn

, autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterský palác, budova parlamentu , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Buckingamský palác , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Temža a Tower Bridge , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Hyde Park , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Windsor , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Windsor , autobusový poznávací zájazd, Londýn, London Eye , autobusový poznávací zájazd, Londýn, kráľovská stráž , autobusový poznávací zájazd, Londýn, telefónne búdky , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterský palác, budova parlamentu , autobusový poznávací zájazd, Londýn, socha kráľovnej Viktórie , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterský palác, London Eye , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Národná galéria , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Oxford street , autobusový poznávací zájazd, Londýn, St James park , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Katedrála sv. Pavla , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Temža a Tower Bridge , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Trafalgar square , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Westminsterské opátstvo , autobusový poznávací zájazd, Londýn, Windsor , autobusový poznávací zájazd, Londýn, mapa , autobusový poznávací zájazd, Londýn, leták
Destinácia: Veľká Británia, Anglicko
Kód zájazdu: 1266327
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Existuje vo Veľkej Británií niečo populárnejšie ako ikonické Londýnske oko, Hyde park, či most Tower Bridge? Tento zájazd ponúka nezabudnuteľný zážitok spoznať najslávnejšie pamiatky a atrakcie v hlavnom meste Veľkej Británie - Londýne. Mesto s bohatou históriou, ktorým preteká rieka Temža, známa aj tým, že delí Veľkú Britániu na dve časti.



Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky

 
Londýn - Windsor




Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo Slovenska vo veľmi skorých ranných hodinách, tranzit cez Rakúsko a Nemecko do Francúzska, ubytovanie v neskorých večerných hodinách v blízkosti Dunkerque.

2. deň – raňajky, príchod do prístavu v Dunkerque/Calais, trajekt do Veľkej Británie – Doveru (cca 2 hod.), príchod do Londýna v dopoludňajších hodinách, prehliadka mesta: Westminsterské opátstvo s katedrálou, ktorá je korunovačným miestom anglických kráľov i miestom, v ktorom mala poslednú rozlúčku najdlhšie vládnuca panovníčka – kráľovná Alžbeta II., budova britského parlamentu a svetoznáma hodinová veža Big Ben, populárna atrakcia Londýnske oko, ktoré návštevníkom ponúka nezabudnuteľný výhľad na mesto z výšky 135 m, oficiálne sídlo kráľovskej rodiny Buckinghamský palác, pamätník kráľovnej Viktórie a St. James's Park, bohatý svojou faunou a flórou, ktorý dotvára okolie paláca. Známe námestie Trafalgar Square s Národnou galériou (galéria vlastní najväčšiu a najcennejšiu zbierku obrazov na svete) a pamätníkom admirála Nelsona. Večerná prechádzka po Piccadilly Circus – známy dopravný uzol, z ktorého je ľahký prístup do populárneho nákupného i zábavného obvodu - West End. Ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, transfer do mesta Windsor, ktoré je jedným z najznámejších sídiel kráľovskej rodiny a zároveň najdlhšie obývaný hrad na svete (skoro 1000 rokov), ktorý dal postaviť ešte Viliam Dobyvateľ a v ktorom sa každoročne koná niekoľko významných oficiálnych udalostí britskej monarchie. Prehliadka kráľovských komnát, Kaplnky sv. Juraja a zámockých záhrad. Návrat do Londýna, možnosť návštevy známeho Hyde parku alebo niektorého z vynikajúcich londýnskych múzeí: Britského, Prírodopisného alebo Múzea vedy, či múzea voskových figurín Madame Tussauds alebo možnosť individuálneho voľna na známej nákupnej ulici Oxford Street. Návrat do hotela vo večerných hodinách.

4. deň – po raňajkách prehliadka 900 rokov starej, pôvodne kráľovskej pevnosti, Tower, ktorá v minulosti slúžila aj ako obávané väzenie. V súčasnosti sú v jej priestoroch uložené korunovačné klenoty. Prechádzka ponad rieku Temžu cez Tower Bridge, k veľkolepej Katedrále St. Paul’s. V prípade záujmu možnosť návštevy Tate Modern Gallery (galéria moderného umenia) alebo múzea histórie mesta Londýn -  Museum of London. V podvečerných hodinách transfer do Doveru, večerný trajekt do Francúzska do prístavu Dunkerque/Calais.

5. deň – cesta späť, príchod na Slovensko vo večerných hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, trajekt, 3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70  EUR/os./deň, orientačná cena ostatných vstupov 130 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene).  Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 160 EUR/3 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 250 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Pamiatky v programe pre leták:
Windsor | Westminster | Tower Bridge | Buckinghamský palác

vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »