Hotel Coral

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag - Katoro
Kód zájazdu: 1056328
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Coral

jóga TV basketbal bezbariérový prístup chladnička,minibar bicykle kozmetický salón pilates salón krásy kaderníctvo jacuzzi, vírivka vodné bicykle windsurfing, surf jazda na koni masáž futbal volejbal sauna wellness, spa bazén morská voda tenis bazén vyhrievaný bazén vnútorný parkovisko vodné športy na pláži plážový servis betónové platne trávnatá pláž štrková pláž okruhliaková pláž kamienková pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 3 km
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Hotel sa nachádza uprostred borovicového lesa, len 3 km od centra mesta Umag. Hotel Meliá Coral sídli v rezorte Katoro, len niekoľko krokov od mora. Vo svojich priestoroch má wellness centrum, bazény a posilňovňu a je vybavený bezplatným Wi-Fi pripojením na internet. V roku 2017 vybudovaná nová pláž s ležadlami a slnečníkmi zdarma.

VYBAVENIE výťah, bufetová reštaurácia so show cooking, a la carte taverna Mediteran, plážový klub a snack bar.  Za príplatok si môžete rezervovať exkluzívne parkovacie miesto priamo pred hotelom Meliá Coral.
UBYTOVANIE:  klimatizované jedno a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, LCD SAT TV, telefón, minibar, sejf, kúpeľňa s vaňou a fénom, izby sú s balkónom, výhľad na park alebo na morskú stranu, wi fi
STRAVOVANIE: polpenzia formou švédskych stolov
ŠPORT A ZÁBAVA:

Relaxujte vo wellness centre Fusion s krytým vyhrievaným bazénom so slanou vodou (okrem 15.6.-15.9.), vírivkami, so saunami, s relaxačným priestorom, soľnou jaskyňou, kneipp, Thai záhradou s procedúrami, posilňovňou a kozmetickým salónom, cvičenia jogy, pilatesu. Vstup je bezplatný.

Opaľovať sa môžete na terase pri vonkajšom bazéne so slanou vodou alebo na terase pri mori s obmedzeným počtom ležadiel a slnečníkov, ktoré môžete využívať zadarmo.

V areáli hotela Meliá Coral máte k dispozícii rôzne zábavné, športové a rekreačné zariadenia.

Za príplatok sú možné rôzne tématické zážitky: nočné spa, de luxe raňajky, de luxe večera, romantická večera pri bazéne...

V blízkosti hotela je multifunkčné ihrisko na futbal, hádzanú, volejbal a basketbal, vodné športy, jazda na koni, plážový volejbal. Umag Tennis Academy: 26 tenisových kurtov.

vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »