Hotel Grabovac

dvojlôžková izba park dvojlôžková izba park dvojlôžková izba park dvojlôžková izba park dvojlôžková izba park
Destinácia: Chorvátsko, Plitvické jazerá
Kód zájazdu: 1134868
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Grabovac

TV domáce zviera chladnička,minibar garáž trezor internet, WiFi klimatizácia

Hotel Grabovac je príjemný trojhviezdičkový hotel obklopený zeleňou, ktorý ponúka príjemnú a útulnú atmosféru. Hlavnou výhodou hotela je jeho poloha, ktorá zaručuje relaxačnú dovolenku v pokojnom a tichom prostredí severne od Národného parku Plitvické jazerá, asi 9 km od centrálnej turistickej zóny parku. Nachádza sa len 10 minút od národného parku, 15 minút od jaskýň Barać a 20 minút od malebného mesta Rastoke.


Hotel Grabovac má celkom 31 izieb vybavených kúpeľňou, klimatizáciou, digitálnou satelitnou TV, bezplatným WIFI, trezorom a minibarom (okrem typu economy).


Hostia si môžu vychutnať jedlo a nápoje v reštaurácii so 150 miestami, vonkajšou terasou a kaviarňou. Reštaurácia hotela Grabovac ponúka miestne jedlá a špeciality pripravené z produktov miestneho pôvodu s certifikátom kvality Lika. Medzi ďalšie výhody patria denné menu, obedové balíčky a nábytok vhodný pre deti.


Hotel Grabovac ponúka tiež práčovňu, detské ihrisko a park s piknikovými stolmi a lavičkami, supermarket, bankomat, veľké parkovacie miesto a garáže. Je to hotel vhodný pre domáce zvieratá.

Hostia majú k dispozícii recepciu s nepretržitou prevádzkou, zmenáreň a bezplatnú dopravu (jedenkrát denne) do Národného parku Plitvické jazerá.


vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »