Hotel Bellevue

dvojlôžková izba economy dvojlôžková izba economy dvojlôžková izba s prístelkou park dvojlôžková izba s prístelkou park dvojlôžková izba jazero, blk dvojlôžková izba jazero, blk jednolôžková izba jednolôžková izba
Destinácia: Chorvátsko, Plitvické jazerá
Kód zájazdu: 1132934
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Bellevue

TV domáce zviera parkovisko internet, WiFi

Hotel Bellevue sa nachádza na vynikajúcom mieste v samom centre Národného parku Plitvické jazerá, 5 minút chôdze od vstupu do návštevníckej zóny parku. Hotel bol postavený v roku 1963 a má drevenú fasádu. Funguje ako hotel garni a ponúka iba ubytovanie a raňajky. Obedy alebo večere sa podávajú v susednom hoteli Plitvice alebo v reštaurácii Poljana. Je to hotel vhodný pre domáce zvieratá (pre domáce zvieratá do 35 kg).

V hoteli sa nachádza recepcia s nepretržitou prevádzkou, kaviareň, salónik s TV, letná terasa a zmenáreň. Hotel má vlastné parkovisko, ako aj práčovňu.


Prehĺbte svoje gurmánske zážitky a ochutnajte špeciality typické pre túto oblasť v neďalekej reštaurácii hotela Plitvice a reštaurácii Poljana. Kvalitu reštaurácií zaručuje certifikát Lika Quality, pretože pokrmy sa pripravujú z produktov miestneho pôvodu.


Izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou a sušičom vlasov, telefónom s priamou voľbou, satelitnou TV a bezplatným Wi-Fi pripojením na internet.


vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »