Hotel Alba - Štúdiá bez stravy

Destinácia: Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sveti Filip i Jakov
Kód zájazdu: 1056201
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Alba - Štúdiá Bez Stravy

jóga nákupná pasáž aqua aerobic, gym bicykle potápačské centrum, lekcie potápania volejbal tenis parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub vodné športy na pláži štrková pláž piesočnatá pláž animačný program internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Dovolenkový komplex pozostáva z 3-poschodového hotela a radových 2-poschodových apartmánov v tichom prostredí 500 m od centra mestečka Sv. Filip i Jakov a 3 km severne od Biogradu na Moru. Pláž je štrková, vzdialená 50 - 150 m, možnosť prenájmu ležadiel a slnečníkov. V letovisku sa nachádza viac ako kilometer dlhá piesočná pláž Iza Banja s pozvoľným vstupom do mora, preto je vhodná najmä pre rodiny s malými deťmi. Pláž je rozdelená širokými betónovými mólami a v niektorých častiach ju lemuje borovicový porast, takže ponúka aj príjemný tieň. Na pláži sú k dispozícii aj sprchy a kabínky na prezlečenie. Táto pláž bola ocenená"Modrou vlajkou" - symbolom čistoty.

VYBAVENIE:
hotelová recepcia so zmenárňou, reštaurácia, bar, výťah, aperitív bar, Wi-Fi v celom objekte zdarma, v komplexe recepcia pre apartmány, plážová reštaurácia s terasou, supermarket, parkovanie pred hotelom.

UBYTOVANIE:
2-lôžkové štúdiá s kuchynským kútom na prvom a druhom poschodí hotela s balkónom, orientované na morskú stranu, možnosť prístelky.

STRAVOVANIE:
individuálne


ŠPORT A ZÁBAVA:
tenisové kurty zdarma (za príplatok rakety a loptičky), detské ihrisko, plážový volejbal, vodné športy, plachtenie, škola potápania, požičiavanie bicyklov, animácie od 6.6. do 27.8. pre dospelých aj deti, miniclub pre deti 4- 12 r., mini disco.

vyberte si ubytovanie
Európska cestovná poisťovňa






Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »